Hovedsponsor Sparekassen Danmark

Jutlander Bank er fusioneret med sparekassen Vendsyssel og hedder derfor nu Sparekassen Danmark.

Vi er stolte over at kunne fortælle at der pr. 1. august 2020 er kommet ny hovedsponsor i rideklubben. HARK og Sparekassen Danmark har indgået en aftale gældende for 2 år og ser frem til et fantastisk samarbejde.

Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond støtter klubben med kr. 50.000,- til det kommende nye dommertårn i 20x60 hallen. Læs evt. mere om fonden her.

Skulle du som medlem, eller nogle du kender, have interesse i et møde om et eventuelt bankskifte, så er du mere end velkommen til at rette henvendelse til dem, og henvise til HARK - så tilfalder der klubben kr. 500,- pr. ny kunde.

Du finder kontaktoplysninger til banken her

Fremover vil du af og til kunne hilse på vores nye hovedsponsor ved forskellige klubarrangementer mv.

Samtidig takker vi vores tidligere hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland for sponsorater og godt samarbejde i perioden 2017- 31/7 2020. De har valgt at fortsætte som skiltesponsor resten af året.

Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Sparekassen Danmark har doneret 140.000 kroner til Harridslev Rideklub. Beløbet er anvendt til en ny fiberbund til en udendørs dressurbane.

 

En aktiv klub

Med støtten bakker Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank op om en engageret rideklub, som gør det godt over for en masse engagerede medlemmer.

Støtten har en enorm betydning for klubbens store frivillige arbejde.

Sponsoratet falder på et godt sted, i det at Harridslev Rideklub har en ambition om flere lokale aktiviteter, hvor mange får gavn af den nye bane.

 

Sponsorudvalgs ansvarlig i Harridslev Rideklub Karin Sørensen, fortæller at samarbejdet med Jutlander Bank gør en kæmpe forskel for klubben:

”Vi er utrolig taknemmelige for støtten, og glæder os meget over vores medlemmer og gæsters muligheder, for at ride og konkurrere på så gode bunde”. ”Med støtten i ryggen har vi mulighed for at videreudvikle vores stævner og undervisning endnu mere”.

”Vi vil også gerne udvide vores tilbud, så vi på sigt kan tilbyde endnu flere undervisningsformer til børn, unge og voksne.”

”Baggrunden for at Fonden har valgt at støtte Harridslev Rideklub, er at vi ønsker at støtte fritidsaktiviteterne for børn og unge i lokalområdet”. ”Harridslev Rideklub har gennem flere år vist at de er dygtige til at engagere og motivere deres medlemmer til at gøre en indsats i klubben.” ”Senest er dette bevist ved at Harridslev Rideklubs Youth Team blev tildelt Randers Kommunes initiativpris ved sportsfejringen 2019”, siger afdelingsdirektør i Jutlander Bank, Johnny Freiheit Nielsen.