DRF Elevskole Cup

Hvad er DRF Elevskole Cup:
DRF Elevskole Cup er en landsdækkende turnering for elevryttere. Turneringen foregår fra 2020/2021. Denne cup giver elevskoleryttere en unik oplevelse, for at deltage i stævner, hos andre klubber med Elevhold, og klubben skal ikke tænke på at skulle transportere elevhestene. I denne cup er det kun ryttere, der skal køre til stævnet, mens den stævneansvarlige klub (værtsklubben) står for at stille pony/heste til rådighed for de deltagende ryttere.  

DRF Elevskole Cup er en cup, hvor sammenhold og socialt samvær er i højsæde, og hvor elevhestene ikke skal transporteres.

Værdigrundlaget for cuppen er:

Resultater fra DRF Elevskole Cup finaler:
2020 - Hørsholm Rideklub
2019 - Vasehus Rideklub
2018 - Sportsridekluben Vallensbæk

 

Hvordan afvikles cuppen?
Et hold består af fire ryttere. To ryttere rider LD1 (med tilpasninger) og to ryttere rider LC1 (med tilpasninger). Ryttere, der har deltaget i finalen før, eller har startet stævne i sværhedsgrad 1 i dressur, spring eller military ved turneringens start, kan ikke deltage i DRF Elevskole Cuppen. Elevhold tilmeldt Cuppen opdeles i puljer. Hver pulje af tre klubber/hold. Fordelingen sker med hensyntagen til klubbernes geografiske placering, og i forhold til de tre landsdele Øst-, Syd- og Norddanmark. Der rides stævne hos hver af klubberne i puljen, således at alle hold rider en gang hjemme og to gange hos en anden rideklub. Efter den første pulje, inddeles klubberne i nye puljer og rider en ny runde. Dansk Ride Forbund står for inddelingen af puljerne. Se turneringsplaner inkl. puljerne her.

Festlig finale for alle Elevskole Cup deltagere
De to elevhold fra hver landsdel, der har opnået højest procent, går videre til finalen. Her rider de seks finalehold mod hinanden over to dage. Holdet med den højeste sammenlagte procent vinder DRF Elevskole Cuppen 2021.

 

HARK har i 2021 to deltagene hold.