Vores heste


Balder

Fjordhest 11 år

Balder er 9år og erfaren og vellidt elevhest. Han er 145cm og kat1 pony. Balder er klubmester i LB dressur og LC spring og kommer fra Ringsted Rideklub. Han er mild og lidt frisk pony, som elsker at arbejde. Balders udstyr har farven grøn.

Spotlight

dansk varmblod 13 år

Spotlight er klubbens nye voltigehest efter Rockland og ankom 31.10 2022 Spot skal roligt oplæres til voltigelivet og anvendes til erfarne voksenhold. Spot har tidligere været springhest LB2** og La2 dressur Spot har skøønt mild temperament og elsker en krammer

Tinka

Tinker 10 år

Sortbroget med gennemløbende blis og hvid sok på højre forben, høj hvid sok på venstre bagben samt hvid plet på højre inderlår. Tinka er en rigtig sød og rolig pony, som ikke lader sig påvirke af støj og påstyr. Tinka har et flot overskæg og et kraftigt hovskæg, som vi dog klipper af. Tinka flyttede ind i HARK den 23. juli 2020. Tinka er ejet af HARK

Lyra

Oldenborg 15 år

Lyra er venligst af onsdagsunderviser Camilla.

Tammy

Tinker 6 år

Rolig kat. ll som har været i HARK siden oktober 2021, og er under oplæring i livet som elevpony. Vi forventer en fantastik pony ud fra hendes skønne sind. Hun har Tinkerens flotte hårpragt. Tammy er ejet af Harridslev Rideklub.

Bonanza

Irish Cob 8 år

Født i 2016 i Holland. Hun er sort med gennemløbende blis, og to høje sokker. Hun er rideklubbens store hest på ca 160 cm. Hun er trænet af voksne i grundridning og horesmanship, og er en glad og energisk hest som vi venter os meget af. Bonanza er ejet af HARK.

Hansi

Haflinger blanding 6 år

Sød, kærlig og mild vallak der er under uddannelse. Hansi er ejet af Harridslev Rideklub

Bambino

Blanding Welsh / Tulle 22 år

Mørkebrun med stjerneblis der ender kødfarvet, hvid kronrand på venstre bagben. Kom til HARK juni 2019. Søn af HARK's tidligere elevpony Tulle. Frisk og energisk pony med et hjerte af guld. Bambino er ejet af HARK.

Daffy

Blanding - mor var DSP blanding. 13 år

Født rødbroget, begyndte tidligt at skimle og er nu næsten helt hvid. Lidt speciel hest, men rigtig sød når man lærer ham at kende. Flyttede ind i HARK i 2016. Søn af Star som HARK fik, da Tulle og Flicka blev stjålet i 2010. Daffy elsker at springe og er mega sej til agility og horsemanship. Daffy er ejet af HARK.

Bomgaardens Dundee

Dansk Sports Pony 13 år

Rød med stjerneblis der ender kødfarvet. Dundee er en sjov type, for han er rigtig sød og rolig under ridning og er rigtig god til nybegyndere, men på fold kan han godt løbe rigtig stærkt og lave store bukkespring. Dundee fik vi lov at låne som afløser til en tidligere elevpony Flicka i februar 2019 og i juni 2019 fik vi lov til at købe ham. Dundee er en kat. 2 pony, og har fine papirer ved dansk sports pony. Dundee er ejet af HARK.